Wat voor raamdecoratie is passend in uw woning? Dat hangt van veel factoren af. Pauw gaat samen met u op zoek naar de juiste stijl.

Natuurlijk kunnen wij u alleen de juiste oplossing bieden na een persoonlijk bezoek. Meedenken vinden wij belangrijk. Bekijk ons uitgebreide aanbod, of breng een bezoek aan onze showroom in Barneveld.

Collecties

Praktisch, onderhoudsvriendelijk en toch een warme en persoonlijke uitstraling: vouwgordijnen.

Met de grote stoffencollecties van onze leveranciers, aangevuld met een keur aan stoffen uit het eigen magazijn, zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Lichtdoorlatend, of juist verduisterend. Handbediend, of elektrisch. Zelfs op accu! Bovendien kunnen vouwgordijnen een oplossing bieden in bijzondere situaties, zoals een (half)rond venster.

Veel licht in uw woning is belangrijk. Inbetweens (hangende, doorzichtige gordijnen) kunnen het zonlicht op een prettige manier filteren en zo ook het binnenkijken in de woning beperken. En belangrijker: ze geven uw woning een warme en huiselijke uitstraling.

In het stoffenassortiment van onze leveranciers, aangevuld met onze eigen collecties, vind u altijd wel iets wat u past. En wist u dat naast handbediende inbetweens ook een elektrische bediening mogelijk is? U bent van harte welkom om de mogelijkheden voor uw woning te komen bekijken!