"Toon mij uw vloer en ik zeg u wie u bent."

Nu is dat misschien wat overdreven, maar er zijn weinig elementen zo belangrijk voor het karakter van uw woning als uw vloer. Gaat u voor klassiek parket, warm en huiselijk tapijt of praktisch pvc? Pauw Creatief Wonen denkt tot in de details met u mee, en voorziet u graag van een persoonlijk advies aan huis.

Collecties

Luxe en klassiek. Anders kunnen we een parketvloer niet omschrijven. In visgraatmotief van Frans eiken, of panelen met een bies van ebbenhout: de mogelijkheden zijn onbeperkt.

Moderne parketvloeren vergen bovendien weinig onderhoud en staan bekend om hun lange levensduur. Hoe luxe wilt u het hebben? In onze showroom vertellen we u graag meer over onze collectie en de mogelijkheden voor uw woning. 

Een (kunststof) pvc-vloer combineert een persoonlijke uitstraling met een slijtvast en onderhoudsvriendelijk karakter. In de collectie van o.a. Viva Floors, Castell en Gerflor vindt u altijd wel een vloer die in uw moderne of juist klassieke interieur past.

De pvc 'planken' worden direct op de gladde betonvloer gelijmd. Ook 'zwevend' pvc is mogelijk, zodat u uw vloer bij een eventuele verhuizing mee kunt nemen.  Is uw wat oudere vloer ongelijk, of vormen geluid en koude een probleem? Dan wordt de vloer eerst geëgaliseerd en/of geïsoleerd door onze professionele monteurs.

Weinig vloeren kunnen zoveel warmte aan uw woning geven als tapijt. Bij Pauw Creatief Wonen kiest u uit honderden soorten luxe tapijt, die stuk voor stuk voor stijl en karakter zorgen in uw woonkamer, slaapkamer of op uw trap.

Door het gebruik van slijtvaste materialen, een Duralay ondervloer van rubber en oog voor detail bij het leggen van de tapijtvloer staat Pauw garant voor een lange levensduur.

Een vloer van vinyl(zeil) is een praktische oplossing in bijvoorbeeld de keuken, of andere ruimtes waar onderhoudsvriendelijkheid en slijtvastheid een belangrijk punt is.

Doordat een vinylvloer los te leggen is, is vinyl een goede (budget)oplossing in veel situaties. Onze monteurs zorgen met oog voor detail voor een perfect resultaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In onze showroom in Barneveld gaan we graag voor u op zoek in onze vinylcollectie!